El dissabte 25 de març de 2023 cap al migdia la Real Federació Espanyola de Futbol va confirmar des de Màlaga l’oficialitat de la Copa Espanya Lliure. El Llevant U.D. a través dels seus canals oficials va mostrar aquest vídeo que sancionava un reconeixement llargament perseguit. El document condensa la conquesta del torneig per part del Llevant FC. Aquella competició es va disputar entre juny i juliol de 1937. Girona, Espanyol, Llevant i València van competir entre si en un format que s’allunyava de l’ortodòxia. Els dos primers classificats van dirimir una final que es va celebrar en l’Estadi de Sarrià en terres catalanes. Nieto va atorgar el triomf a l’esquadra blanc-i-blava (1-0) en un xoc d’alt voltatge. L’esquadra granota forma part del selecte club de les 19 societats esportives que decoren les seues vitrines amb la consecució d’un trofeu nacional.