TU FAS EL MUSEU

Col·labora
Benvinguts a la nostra Història

L’equip Directiu del Llevant U.D. ha fet una gran aposta pel Patrimoni Històric del Club.

Partim de la premissa que hem de saber d’on venim i sentir-nos orgullosos d’on estem, i tot aquest llarg camí volem recórrer-los junts, en el bo i en el no tan bo, com el que som, una gran família.
Davant la frase de “Que gran és ser Xicotets” Canviem i ens mostrem al públic cridant el que l’afició Granota ha sabut sempre “Hem sigut Grans i continuem sent Grans” i ara volem que tots el vegen.

A aquesta afició que ens ha acompanyat al llarg de la Història, en els moments durs i en les mels de l’èxit, ací us presentem el patrimoni Històric del Llevant, volem posar-lo a la vostra disposició i per a això estem treballant.

Això no es queda ací… és la base del projecte que en un futur abordarà l’entitat per a posseir el seu propi Museu en les instal·lacions de l’estadi.
Perquè aquest projecte seguisca avant, com per a tota la resta, necessitem de la col·laboració de la nostra afició.

És el moment que tots els llevantinistes contribuïm per a posar en valor tota la nostra història per mitjà dels records de diferents èpoques. Des del Club ens comprometem al fet que rebran el tracte i la consideració que es mereixen, tant l’objecte com la persona que ha tingut l’estima i la cura de conservar-lo fins hui.

Hi ha diferents maneres de col·laborar:

Donació: L’objecte que passa a ser titularitat del Club indicant la seua procedència si el donant no vol romandre en l’anonimat.

Cessió: La titularitat no varia, i el Club accedeix a l’objecte temporalment per al seu tractament i és retornat l’original al propietari quedant-se el club una còpia per a la seua exhibició virtual.

custòdia: com en el cas anterior la titularitat no varia i l’objecte i document és cedit al club temporalment per al seu tractament i exposició de l’original, romanent en les instal·lacions del club o exposicions en les quals formen part pel temps acordat i sent retornat als seus amos quan aquests els requerisquen.

Ajuda’ns al fet que aquest repte cresca i que puga preparar-se perquè tots gaudim del futur museu dins del projecte general de la reforma de l’estadi.

On estem?

Estem en els baixos de l’Estadi Ciutat de València al Carrer Sant Vicent de Paul 44. Codi Postal 46019
És molt senzill establir contacte amb nosaltres:
Pots dirigir-te als següents correus museo@levanteud.es o enadal@levanteud.es
O al Telèfon: 610 475 015

Vols contribuir al museu històric del Llevant? Tens objectes històrics de valor sentimental a la teua casa? Arriba el moment de posar-te en contacte amb el club, via email (museo@levanteud.es), i t’explicàrem com es pot cedir o donar aqueix objecte i el protagonisme que tindrà en el futur museu virtual del club.