Home / Copa Espanya Lliure / On Està? / Saló de Cristall


La Copa Espanya Lliure, conquistada pel Llevant FC en 1937, va ocupar un lloc d’honor en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València, entre les jornades del dimarts 26 de setembre i 3 d’octubre de 2017. Les visites es van succeir en un entorn majestuós.

Aquesta exposició va nàixer amb una finalitat commemorativa amb motiu del 80 Aniversari de la conquesta d’aquest trofeu. La Copa Espanya Lliure va lluir en la Llotja VIP del coliseu granota durant els mesos de juliol i agost. En les primeres trobades de Lliga va recórrer diferents espais pels baixos del Ciutat de València.

La regidora de Cultura, Gloria Tello, va ser l’encarrega de la inauguració a la qual també van assistir el president del Llevant U.D., Quico Catalán, el regidor d’Hisenda i membre del Consell d’Administració de l’entitat, Ramón Vilar, el president d’honor del club, Francisco Fenollosa, el conseller, Víctor Martínez, així com la 1a tinenta d’alcalde, Sandra Gómez i el regidor, Félix Crespo, entre altres.