Home / Copa Espanya Lliure / On Està? /Sala de Cultura de Rafelbunyol


A la fi de gener 2020 la Copa Espanya Lliure es va poder visitar en el saló de Cultura de l’Ajuntament de Rafelbunyol en el context de la inauguració de l’exposició dedicada a Vicent Camarasa.

L’exposició ‘Vicente Camarasa, el capità del primer ascens’, tracta de recuperar la memòria d’un futbolista amb ascendència en l’imaginari que conforma el llevantinisme. El pas del temps no ha esborrat la seua petjada davant la transcendència dels fets aconseguits. El relat històric està fixat. No obstant això, aquesta mostra, en la qual col·labora l’Àrea de Patrimoni Històric del Llevant U.D., rescata una profusa i rica documentació que lliga la figura de Vicente Camarasa al Club. Aquesta exposició permet realitzar un recorregut històric que retorna la mirada cap a la segona meitat de la dècada dels anys cinquanta i primers seixanta amb el capità i el Llevant com a protagonistes.

Els diferents contractes que van unir els destins de Camarasa i el Llevant U.D., les inscripcions del futbolista en la Federació, el seu rastre com a jugador del club granota a través de les actes dels partits oficials, documents privats que formen part de l’arxiu històric del Llevant U.D, i infinitat de fotos cedides per la Família Camarasa i el Llevant U.D. cobren vida en aquesta exposició.