El document atesta la relació de jugadors convocats per a la trobada davant l’Eldense, corresponent a la segona jornada de la competició de lliga del curs 1962-1963.

No va ser una temporada més en l’expedient blaugrana. El Llevant va tancar aquell exercici abraçant un heroic ascens a Primera Divisió. La competició començava el dia. El Llevant va véncer al Cartagena (2-1) en el feu de Vallejo en l’estrena de lliga.

Una setmana més tard marxaria fins a Elda per a enfrontar-se al titular en condició de forà. Lelé va determinar el grup de jugadors citats. L’enfrontament estava programat per al diumenge 23 de setembre. Els expedicionaris havien d’acudir a Vallejo a les quatre de la vesprada per a recórrer amb autobús la distància que distanciava València de la població alacantina. El grup vetlaria armes a Elda fins a l’arrancada de la cita. Era un xoc replet d’efervescència. Llevant i *Eldense acostumaven a reptar els seus destins en aquella època.

El document original, que ha perviscut després de més de cinquanta anys, comença presentant els noms dels porters triats. Sansón i Rodri obrin el llistat. Pedreño, Camarasa, Gespes, Currucale, Castelló, Calp, Vall, Domínguez, Haro, Torrents, Serafín, Gento III i Estrela componien la nòmina definitiva. Vall va adquirir rellevància en els minuts finals de la confrontació. L’atacant català va rescatar un punt per a mantindre la imbatibilidad del Llevant en el tram final del duel després que Darwin tacara el marc defensat per Rodri en el primer capítol del joc.