“El holandés errante”. Així és com es fa referència a Servaas “Faas” Wilkes en el nº31 de la col·lecció de Ídolos del Deporte, número dedicat especialment a l’astre neerlandés.

Faas Wilkes va arribar a la files levantinistes a l’estiu de l’any 1958, en una època marcada per la catàstrofe de la riuada esdevinguda el 14 d’octubre de la temporada anterior. Sens dubte, Wilkes podia incentivar que la massa social llevantinista acudira de manera massiva al Camp de Vallejo. Encara que el seu pas va ser breu, ja que només va estar allistat en les files levantinistes durant una temporada, la seua petjada va quedar marcada en els aficionats granotas per la seua qualitat, així com en la societat valenciana pel mediàtic del seu fitxatge.

En efecte, aquest setmanal que recull a les principals figures esportives de la península, es fa ressò d’això i de les transcendència històrica que suposa la contractació de Wilkes, situant en la seua portada principal una fotografia del mateix amb l’uniforme granota. En aquesta publicació no sols es fa ressò de la seua carrera esportiva, sinó que de manera breu i concisa el lector és situat sobre les vicissituds que han marcat els seus èxits esportius.