Home / Copa Espanya Lliure / On Està? /en ICOM-CC VALÈNCIA 2023


La Copa Espanya Lliure, que el Llevant FC va conquistar al juliol de 1937, va estar exposada el dimecres 20 de setembre en l’estand de Wikipedia en el marc de la 20é Conferència Triennal del Comité per a la Conservació i Restauració del Consell Internacional de Museus (ICOM-CC). L’Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València va ser l’entitat encarregada de l’organització d’aquest congrés. Entre el 18 i 22 de setembre de 2023 la ciutat va acollir a nombrosos professionals de la conservació i restauració de béns culturals en una de les cites més importants del món en el camp del patrimoni. La Copa Espanya Lliure es puc veure entre les 10.00 hores i les 15.00 hores en l’estand de Wikipedia, al costat de l’Escola Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi natural.